Your business - your way

jouw unieke pad naar succes en voldoening

Coaching is unlocking people’s potential
to maximize their own performance.

– the godfather of coaching John Whitmore

Alleen is maar alleen

Ondernemer zijn is een eenzame zaak (pun intended).

Zowel als solopreneur als met personeel: het komt allemaal op jouw schouders. Je maakt alle keuzes (ja, alle keuzes, groot of miniscuul), en je voert ze uit – of je ziet toe op de uitvoering. Jij runt de show en draagt de eindverantwoordelijkheid. Alleen. 

Als er al iemand is waarmee je erover kan praten, begrijpen ze niet echt waar je voor staat. Of overladen ze je met goedbedoeld advies. Thanks – but no thanks.

Samen met rasse schreden vooruit

Als klant heb je om de twee weken een moment in je agenda om het dagelijkse te parkeren en naar het grotere geheel te kijken. Waar ligt je focus, en is dat terecht? Wat is je einddoel en wat betekent dat voor de komende weken? Op welke vlakken ervaar je strubbelingen en hoe kan het anders? Working ON the business instead of working IN the business, zoals de Amerikanen dat zo schoon zeggen.

Resultaat? Helderheid, flow, goesting om erin te vliegen, gemoedsrust. Weten wat je precies wil bereiken en welke dingen je gaat doen om daar te geraken. En ook wel: het gevoel er niet alleen voor te staan. 

Ik ben je sparring partner. Ik daag je uit om meer (of minder) gas te geven. Om na te denken over wat voor jou écht belangrijk is. Om actie te nemen – maar gerichte actie. Recht naar doel.

Jaartraject

Echte, duurzame groei en verandering… Een zaak die past binnen je leven en levensdoel, die je voldoening en een mooi inkomen geeft.

Je kan het bereiken. En niet door strategieën of stappenplannen te volgen. Dat is als een recept volgen zonder te weten wat je wil maken. En zonder je af te vragen of je überhaupt graag in de keuken staat.

Je moet er doorheen. De persoonlijke ontwikkeling. De tough questions. Een coachingstraject is intensief en enkel voor jou als je bereid bent om naar jezelf te kijken. Meer nog: de meeste van mijn klanten kicken erop als ze plots inzien op welke creatieve manieren ze zichzelf klein houden – omdat dat inzicht het potentieel van verandering met zich meebrengt.

You are warned. It will be messy. It will be beautiful. 

Als je kiest voor dit traject, dan kies je voor

 • een jaar lang support om – mét alle ballen in de lucht – grote stappen te zetten richting jouw next thing
 • met als doel dat je belachelijk succesvol wordt – jouw versie ervan tenminste
 • door het vuur gaan als je je klein wil houden
 • toestemming om terug te schakelen als je de natuurlijke neiging hebt om te pushen
 • het aanboren van je o-o-oh-zo-gigantische potentieel
 • het weghalen van de dingen die je tegenhouden (waarvan de meeste – sneak preview – zich in je hoofd bevinden)
 • nieuwe inzichten, daadkracht, experimenten opzetten om te leren wat het beste werkt voor jou
 • tot 2 coachingsmomenten per maand, op basis van je noden

De financiële investering bedraagt meer dan €9897. De tijdsinvestering voor een jaar support is groot, voor ons beide. Daarom start ik enkel met een traject na een Boost sessie – een coachingsgesprek – zodat we beide kunnen ervaren of we samen de gewenste vooruitgang kunnen maken.

Als je erna interesse hebt in een traject, laat je me dit weten op het einde van de Boost sessie, en dan bezorg ik je alle info. Ik ga je niet proberen overhalen. Boek snel je Boost sessie. Het aantal plaatsen is beperkt.

Ik werk slechts met maximum 4 private coachingklanten tegelijk.

Op zoek naar de “boek nu” knop voor dit traject? Sorry, I don’t kiss on the first date. Ik wil eerst weten of we een match zijn.
Boek dus een Boost sessie om verder te gaan.

Boost Sessie

€ 397

Laserfocus op je huidige vraagstuk of blokkade. High-level, no fluff.
Met als gevolg onmiddellijke en verstrekkende resultaten op het gebied waar je het meest nodig hebt. En van daaruit kan je slimme actie nemen.
Let’s do it. 

Practicals

 • Bij het boeken vul je een questionnaire in – om meteen uit de startblokken te schieten
 • Een intens en resultaatsgericht coachingsgesprek van ongeveer een uur in Gentbrugge of via Zoom
 • Een telefonisch opvolggesprek na twee weken – om je de support te geven om écht actie te nemen