Tijdelijk lanceeraanbod - €277 ipv €344

Live the dream bundel

Bepaal je koers, creëer het bedrijf dat je op het lijf geschreven is.

Nood aan verandering?

Je wil “iets anders”, je wéét dat je meer uit je werk en leven kan halen en nog meer impact zou kunnen maken. Maar hoe ziet je droomleven er eigenlijk uit? En  waar te beginnen

Hou op met de strijden tegen de dagelijkse to do’s. Breng je levensdoel en visie kristalhelder in kaart én zet ze om in concrete actie om het bedrijf te vormen dat perfect bij je past
Sound good?

Mis je drive?

 • Je hebt het waanzinnig druk, maar toch voel je dat je afstevent op een bore-out (kan dat zelfs?)
 • Je runt een succesvol bedrijf met toffe klanten en een goed inkomen. Je zou over the moon moeten zijn. En toch…
 • Je weet dat je véél meer potentieel hebt dan er nu uitkomt, maar je weet niet waar te beginnen. Je hebt gewoon een schop onder je kont nodig, voel je.
 • Je hebt een droombeeld van hoe je leven er over 3 jaar uitziet, maar life happens en je blijft hangen in de dagelijkse rompslomp. #someday
 • Het lijkt alsof alles belangrijk is in je bedrijf en alles aan elkaar vasthangt. Aan welke knoppen ga je eerst draaien? Uit frustratie stel je de beslissingen uit.

Terug je eigen focus en goesting? Dat ziet er zo uit.

 • Je weet wat je ultieme to do hier op aarde is en weet perfect waar je naartoe wil.
 • Je vertaalt je droomleven stap voor stap in concrete acties.
 • Je pakt de dingen aan en zet je bedrijf naar je hand.
 • Je voelt je sterk en trots op de impact die je maakt.
 • Je hebt een gevoel van richting en focus en bent gemotiveerd om ervoor te gaan.
 • #lifegoals is niet langer iets wat je enkel bij anderen op Instagram ziet. Jij beleeft ze zélf.
 • Je hebt je prioriteiten op een rijtje, neemt gerichte actie en ziet resultaat.
 • Je voelt rust en voldoening, want je bent precies waar je hoort te zijn.

Als ondernemer geraak je zo verstrikt in de dagelijkse gang van zaken, dat je soms tijd moet nemen om je visie en doel weer voor ogen te krijgen. Die masterclass geeft je de handvatten om de fundamenten van je business weer helder te krijgen.
– Delphine Desmet, DeeDeeCopy

I present to you

De LIVE THE DREAM workshopbundel

Je droomleven visualiseren is een goed begin. Wil je verder aan de slag met jouw specifieke scenario en gerichte actie ondernemen richting die droom? Dankzij de LIVE THE DREAM workshopbundel weet jij what lights your fire en heb je een duidelijk stappenplan.

Je toekomst helder in beeld – begeleide audio

Dankzij deze oefening heb je een helder toekomstscenario om naartoe te werken. Je voelt je vuurke terug, en verbondenheid met jezelf en wat je wil. 

Workshop 1:  Je meest diepgaande motivatie

Na de eerste workshop weet je wat je “why” is. Niet zomaar een business-gebonden “why”, maar jouw diepste, allerpersoonlijkste reden waarom je doet wat je doet. Want dat is wat je drijft.

Weten wat je levensdoel is, zorgt voor een immense drive die verder gaat dan euro’s najagen (maar sluit de euro’s niet uit 😁). Resultaat? Je hebt een focus, een richting en je voelt je gemotiveerd om daar naartoe te werken.

Workshop 2:  Je bedrijf op maat

Verandering komt er pas als je actie onderneemt. De tweede workshop helpt je om je levensdoel te vertalen naar concrete aspecten van je bedrijf. Je neemt de teugels van je bedrijf in handen en geeft het vorm zodat het bij jou past.

Het blijft niet bij theorie. Je past de kennis toe op jouw specifieke situatie en gaat ermee aan de slag volgens jouw omstandigheden, op jouw tempo en in de richting van jouw visie. Je zet je bedrijf naar je hand en neemt gerichte actie.

Bonussen

Mijn voldoening hangt samen met hoeveel actie jij neemt. Daarom voegde ik bonussen toe om jou het maximum uit deze bundel te laten halen. Ze helpen jou de perfecte setting te creëren om maximum resultaat te halen, en om achteraf te blijven implementeren – lang nadat je de workshops volgde.
Bovendien krijg je (opnieuw) toegang tot de oefening “jouw toekomst helder in beeld”, zodat je de optie hebt om deze opnieuw te doorlopen. 

Dit bereik je dankzij de workshops

 • Je weet wat je drijft en hebt je doel in je leven helder.
 • Je geeft je bedrijf vorm zodat het past bij jou en jouw specifieke levensomstandigheden.
 • Je talenten komen tot hun recht in je bedrijf, je levert je beste werk en zorgt voor de meeste meerwaarde voor je klanten.
 • Je pakt het aan op jouw manier en inspireert daarmee ook anderen.
 • Je hebt een stappenplan met concrete acties om jouw levensdoel te vertalen naar je bedrijf
 • Je spendeert je tijd met het doen wat je graag en goed doet
 • Het plaatje klopt. Je voelt rust, voldoening en trots bij waar je staat en waar je naartoe gaat

Voor de workshop was mijn doel was nog niet duidelijk genoeg, het was te vaag en niet concreet. Ik weet nu duidelijk wat mijn doel in het leven en in mijn business is. Ik merk dat ik alles in mijn leven daar nu op probeer af te stemmen.
– Miet Bamps, Unclouded

Is de LIVE THE DREAM bundel iets voor jou?

 • Je hebt als ondernemer al een zeker succes geboekt, maar je voelt dat je nog meer impact wil maken.
 • Je bent een starter en wil meer richting, zodat je meteen de juiste acties neemt
 • Je wil de teugels van je bedrijf in handen nemen en deinst er niet voor terug jezelf tegen te komen in het proces.
 • Je bent bereid de nodige actie te ondernemen en aan de slag te gaan met de video’s en oefeningen in het werkboek. Wil je gewoon een paar filmpjes bingen, dan neem je beter een Netflix-abonnement.

Oké, even praktisch

Start meteen

 • Van zodra de betaling in orde is, krijg je een e-mail met toegang tot de workshops.
 • Je krijgt 90 dagen toegang tot het online leerplatform.

Dit is jouw investering

 • de bundel is € 344 excl. btw 
  Tijdelijke lanceerpromo: € 277 excl. btw (enkel via deze pagina)
 • 2 x een halve dag om de workshops te doorlopen
 • implementatietijd na het doorlopen: hoeveel tijd je hieraan spendeert, kies je zelf

Dit zit erin

 • Workshop “Motivatie door je why” twv €197
 • Workshop “Je bedrijf op maat” twv €147
 • korte, begeleidende video’s
 • per workshop een uitgebreid werkboek met oefeningen
 • bonus: video en checklist om je te helpen het meeste uit de workshops te halen twv €25
 • bonus: keep the drive alive – tools om ook na de workshops je focus te behouden
 • bonus: inspirerende boekenlijst
 • (opnieuw) toegang tot “jouw toekomst helder in beeld”

Zij gingen al aan de slag met hun visie

Ik heb nu het gevoel dat ik naar iets kan toewerken en positief naar de toekomst kijken, ook al weet ik nog niet alles of hoe ik dat ga doen. Een algemeen gevoel van rust en zelfzekerheid overheerste na de workshop.
– Sarah Ghijselinck, HOT TOPIC studio

Voor de workshop was mijn doel was nog niet duidelijk genoeg, het was te vaag en niet concreet. Ik weet nu duidelijk wat mijn doel in het leven en in mijn business is. Het heeft voor mij heel duidelijk gemaakt waar ik eigenlijk echt behoefte aan heb, en dat is voldoende tijd voor mezelf. Ik merk dat ik alles in mijn leven daar nu op probeer af te stemmen. Ik wil mezelf dat echt gunnen en mijn business is, buiten het feit dat ik belachelijk graag doe wat ik doe, ook een middel om mezelf die tijd te kunnen gunnen. Door je je ideale leven in te beelden zie je echt duidelijk wat je echt wilt. In mijn ideale leven zie ik geen blinkende BMW’s, fancy villa’s of bergen poen. Ook al proberen de socials (of je omgeving) je voor te spiegelen dat je dat zou moeten willen. In mijn ideale leven zie ik veel tijd voor de dingen die ik echt graag doe.
– Miet Bamps, Unclouded

Er zijn sowieso bepaalde gewoonten en gedragingen die je tegenhouden. Maar op het moment zelf heb je vaak geen flauw idee hoe groot de impact van die “kleine” momentjes is in de loop van je leven. De val van gewoonte denk ik. Na de workshop had ik het inzicht: als ik zo blijf verder doen, is dit de gigantische impact die het op m’n leven zal hebben. People pleasen, braaf zijn, het vooral anderen zo gemakkelijk mogelijk willen maken zijn… Het zijn niet per sé dingen die me dienen. Het beeld van de gevolgen ervan voor mezelf maakte het veel gemakkelijker om te beslissen om er afscheid van te nemen. Of ik de workshop zou aanbevelen? Sowieso. Als je merkt dat je vastloopt of dat dingen moeilijker gaan dan je zou willen, of wanneer je voelt dat je op dezelfde obstakels of frustraties blijft botsen… In deze masterclass zoom je even uit, kijk je naar wat er scheef zit en neem je de tijd om anders te beslissen over je leven.
– Eveline Lemahieu, Smartass Academy en Vidsome

Ik wist niet wat ik wou en waar ik naartoe wilde met mijn zaak. Ik wist alleen dat als een opgejaagde freelancer op elke opdracht springen niet was what I signed up for toen ik startte als zelfstandige. De workshop hielp me niet alleen mijn doel voor de komende periode helder te krijgen, maar ook om mijn eigen versie van succes vorm te geven. Of ik ‘em zou aanraden? Yup 🙂 Als ondernemer geraak je zo verstrikt in de dagelijkse gang van zaken, dat je soms tijd moet nemen om je visie en doel weer voor ogen te krijgen. Zodat je weet waarvoor je het allemaal doet. Zodat je kan bijsturen waar nodig. Die masterclass geeft je de handvatten om de fundamenten van je business weer helder te krijgen.
Delphine Desmet, DeeDeeCopy

Voor ik de workshop volgde, liep ik wat vast op de balans werk-leven & financiële onrust. Erna had ik overzicht. Een duidelijk toekomstbeeld. Helderheid. Ik zag in dat het eigenlijk heel simpel kan zijn.
Lieselot Geeregat, LunaLotta juwelen en Lot of Design

Veelgestelde vragen

Ik wil dat je actie neemt. Als je levenslang toegang krijgt, geraakt deze workshop verloren tussen al de rest. Als je weet dat je maar 90 dagen hebt, zal je dit veel gemakkelijker inplannen en er ook effectief iets mee doen. Anders is het money down the drain. De toegang tot de video’s vervalt sowieso na 90 dagen. De pdf-werkboeken kan je downloaden. Je kan de oefeningen dus zo vaak doorlopen als je wil, ook na die 90 dagen.

Uiteraard werk je de workshops af op je eigen tempo, de ene doet 2u over één workshop, de andere 6u. Ik raad aan om per workshop een halve dag te reserveren. Trek je een volledige dag uit voor beide workshops of plan je ze elk op een andere dag, dat is volledig aan jou. Maar ga in CEO-modus en neem de tijd om je zaak vorm te geven.

Deze workshopbundel is volledig op maat gemaakt voor ondernemers. Zeker de tweede workshop waarbij je je zaak volledig inricht volgens jouw visie en doelen, is bedoeld voor ondernemers.
Wil je graag aan de slag met je levensdoel en je missie als werknemer? Hou dan zeker mijn website in de gaten, want binnenkort kan je de workshops ook apart aankopen. Dan kan je aan de slag met workshop “Motivatie door je why”.

De workshops kunnen zeker zinnig zijn om je richting te bepalen en stappen te ondernemen. Laat het echter geen aanzet zijn om de stap nog langer uit te stellen. Dit is geen vrijgeleide om te wachten op de perfecte omstandigheden voor je begint. Enkel de praktijk kan uitwijzen of iets werkt voor jou of niet. Ben je bereid om écht aan de slag te gaan en je bedrijf vorm te geven aan de hand van deze tools? Dan ben je ook al starter gebaat bij deze workshops.

Jij bent mijn ideale klant voor deze workshops! Ik heb <NAAM> gemaakt met ondernemers als jij in het achterhoofd: succesvolle zelfstandigen die al een tijd bezig zijn en het gevoel hebben dat er “iets” niet 100% juist zit. Je weet niet wat het precies is of je weet het wel, maar je hebt geen idee waar of hoe te beginnen. Dankzij deze workshops krijg je weer grip op je visie en je doel én zet je stappen in de juiste richting.

Bij coaching gaan we aan de slag met jouw individuele cases en vragen. In deze workshops heb ik mijn beste tools en oefeningen verzameld om te bepalen hoe je wil dat je leven en bedrijf eruitzien en om dat dan ook in de praktijk vorm te geven.

Bij deze workshops zijn geen aparte feedback- of coachingmomenten voorzien. Je werkt dit op je eigen tempo af. Heb je erna nood aan een individuele sessie, dan kan je nog altijd een Boost Sessie inplannen.

Momenteel lanceer ik dit als een bundel met de twee workshops samen. Je krijgt ze bovendien aan een zéér voordelige prijs. Binnenkort is het de bedoeling dat je elke workshop apart kunt kopen aan hun originele prijs. Ik raad wel aan de bundel te nemen als je wil inzetten op gerichte actie en als je je bedrijf volledig op maat wil vormgeven volgens jouw visie en levensdoel. De tweede workshop bouwt voort op de eerste.

See you on the inside 😉