Jouw toekomst helder in beeld

Ben je uitgeput door continu je eindeloze to-dolijstjes na te jagen, zowel in je bedrijf als privé?
Krijg in 22 minuten terug goesting, en zicht op wat er mogelijk is voor jou.

Altijd maar doen - doen - doen

Nadat je een hele dag alles deed wat er nodig was – alle mails, het klantenwerk, je personeel te woord staan, je kinderen gevoed en proper van en naar school te brengen… – ben je helemaal leeg.

Je  was continu druk bezig voor je bedrijf en voor je gezin. En toch heb je niet het gevoel dat je iets gerealiseerd hebt. “Is dit het nu?”, denk je. “Was dit de droom die ik in het begin had? Is dit het waard?”.

Stel je voor dat je

 • Weet en voelt wat er mogelijk is
 • Enthousiast bent over je bedrijf, en wat het nog kan worden
 • Het gevoel hebt dat je bedrijf zó draait dat je erna kan genieten van de tijd met je gezin
 • Een besliskader hebt voor nieuwe opportuniteiten
 • Gerichte actie neemt die werkelijk iets verandert
 • Elke dag je droombedrijf en -leven dichterbij ziet komen

Mijn droomleven (zowel privé als zakelijk) leek plots niet zo onmogelijk meer. Wat eens een echte droom leek is nu een doel geworden.
– Sarah Ghijselinck, HOT TOPIC studio

Wat houdt er je nu tegen?

 • Je eindeloze to-dolijst wordt enkel maar langer i.p.v. korter
 • Iedereen lijkt je nodig te hebben voor iets, of iets te verwachten van je
 • Je hebt het gevoel dat er nooit eens ruimte is om te werken aan de zaak
 • En om eerlijk te zijn: je zou niet meteen weten waar te beginnen, als je nu een uur cadeau kreeg om even aan de zaak te werken
 • Je denkt: ik begin er wel eens aan als er tijd over is
 • En stiekem weet je: het moment dat er plots “tijd over” is, komt eigenlijk nooit

Zo kan het ook

Recent kreeg ik een reactie van een klant dat haar leven er nu helemaal anders uitziet, eigenlijk net als in de visualisatie-oefening die we jaren geleden deden.

Ze wéét welk soort samenwerkingen ze wil in haar bedrijf, en welke zeker niet. Ze weet in welke fysieke omgeving ze liefst werkt en woont, en maakt al haar keuzes in lijn met die visie. Doordat ze zo’n scherp beeld heeft, is ze ongelofelijk gemotiveerd om te blijven gerichte actie nemen. Het geeft haar focus. En resultaten

Ze vertelde dat ze de oefening de week ervoor opnieuw deed, om de volgende stappen uit te zetten.

Er is zóveel mogelijk voor jou en je bedrijf. En ja, het is haalbaar. Eens je dat scherpe beeld voor ogen hebt, kan je stappen zetten in de goede richting.

Ik kon me een professioneel en privéleven voorstellen waar ik voldoening uit haalde en dat gaf me het gevoel dat het wel degelijk bestond én haalbaar was. En ik handelde ernaar in mijn zaak. Ik nam beslissingen die me dichter bij dat ideaalbeeld konden brengen.
– Delphine Desmet, DeeDeeCopy

Jouw toekomst helder in beeld

Nu voor 37 euro

 • De audio met begeleide visualisatieoefening
 • Een pdf werkboek om je scenario neer te pennen, en later altijd te kunnen naar teruggrijpen

Einddoelen

 • Een helder toekomstscenario
 • Goesting, enthousiasme, energie
 • Kiezen voor klanten en opdrachten die passen bij jou

Wat klanten zeggen

Krijg zicht op

Je ideale ochtend & ochtendritueel

Je gedroomde werkdag & professionele leven

Jouw fijne avond & leven

Veronica Demarest

Hoe gaat het praktisch in z'n werk?

Wanneer

Na betaling ontvang je meteen een email met toegang tot de audio en het werkboek.
Je krijgt 60 dagen toegang tot de materialen. Het werkboek kan je natuurlijk downloaden en houden voor altijd.

Je investering

De begeleide visualisatie duurt 22 minuten, samen met het invullen van het werkboek reken je best een uurtje à anderhalf uur.

Kostprijs €37 excl btw

Jouw toekomst helder in beeld

NU voor €37 excl btw

Meer reacties van klanten

Het maakte duidelijk wat concreet mijn missie is. Hoe ik mijn dag beter kan indelen. Hoe een ideale samenwerking eruit kan zien. En ook nog concreter voor wie ik echt wil werken.
– Lieselot Geeregat, LunaLotta juwelen

Ik raad het 1000% aan. Iedereen verdient het om te beseffen dat we eigenlijk kunnen kiezen waar we naartoe gaan en hoe we er heen gaan.
– Justine Seynhaeve, Money Mindset coach

Ik stond precies even in de toekomst en alles wat je wil voelt zo oprecht haalbaarder. Ik kreeg het besef: dit kan. Als ik een scherp genoeg beeld heb van wat ik wil, beslis dat ik ervoor ga en het mezelf ook echt gun, is er niets dat me nog in de weg staat. Of ’t een aanrader is? JUP. Life. Changing.
– Eveline Lemahieu, Smartass Academy

Hi! Ik ben Veronica

Ik droom van een wereld waarin je het verschil kan maken door te doen wat je graag en goed doet, én je daar je boterham mee kan verdienen.

Grote woorden. Grote droom, ook. It’s better to aim high and miss than to aim low and hit. – right?

Maar zo’n zaak en leven bouwen die precies bij je passen, dat komt er niet vanzelf. Ik had gidsen op de weg die me bijstonden. Teachers, boeken, coaches… Ze hielpen me naar binnen kijken, en vanuit die inzichten actie te nemen. En nu help ik anderen hetzelfde doen.

Op de momenten dat ik geen klanten coach ben ik aan het schrijven voor Bossy, aan het ravotten met m’n dochtertje, uit eten met m’n wederhelft, koffie aan het drinken met een vriend(in) of diep verzonken in een boek (al dan niet in bad).

Met mijn coaching en content help jou als ondernemer te gaan van “geslaagd in de ogen van de buitenwereld” naar je echt succesvol voelen.

 

Veelgestelde vragen

Dat kan meteen. Binnen het kwartier na de betaling ontvang je een mailtje met de nodige info.

De oefening zelf is 22 minuten (21 minuten en 55 seconden om precies te zijn). Het werkboek vul je meteen best erna in, als je de ervaring van de visualisatie scherp voor ogen hebt. De meesten zijn op een klein uurtje klaar, sommigen gaan graag dieper eens ze bezig zijn, en doen er een anderhalf uur over.

De oefening is echt op maat van zelfstandigen gemaakt. Het is perfect mogelijk om de oefening te doorlopen als je in dienstverband werkt, dan moet je wel heel regelmatig zelf de vertaalslag maken naar jouw professionele context.

Het is een oefening die een grote impact heeft op klanten, en eigenlijk is het perfect mogelijk om de resultaten ervan te ervaren zonder dat je bij mij in coaching moet komen. Via deze weg wil ik zoveel mogelijk ondernemers die resultaten geven. Impact hebben is kinda my jam. Uiteraard is ’t ook tof als mensen via deze oefening de weg naar mijn coaching vinden – maar dat is absoluut geen vereiste.

De oefening is het resultaat van vele uren coachingsopleiding, ervaringen met klanten en verder finetunen.

Het aanbieden ervan kost mij geld (het laten bouwen van de online module, de uren die ik spendeerde aan het opnemen en het maken van een werkboek).

En als derde, heel belangrijke reden: ik wil niet dat je deze oefening downloadt en dan nooit gebruikt. Je kan bibliotheken vullen met gratis stuff dat nooit gebruikt wordt. Ik wil impact hebben, dat betekent dat ik wil dat je actie neemt. En de kans dat je dat doet, is véééél groter als je er een (bescheiden) prijs voor betaalt.

Een beetje vergelijkbaar als hierboven: als ik je levenslang toegang geef, is de kans erg groot dat “ooit eens” verwatert naar nooit. En dat wil ik niet. Aankopen en inplannen, die handel.