Neem het stuur terug in handen

Het werk moet gebeuren… Maar waar blijft de ruimte voor een eigen project, meer balans, the next thing? Je voelt een verlangen binnenin dat je niet meer wil sussen 💖. Je zit op een kantelpunt waarbij je je zaak meer wil vormgeven op basis van jouw definitie van succes.

Je zit met vragen rond thema’s zoals uitbesteden, medewerkers aansturen, taken loslaten, dingen automatiseren, je volgende project met meer impact uit de grond stampen… Dingen op het raakvlak van wie je bent als mens en wat dat betekent voor je zaak.

En je hunkert ernaar om die thema’s met een crew ambitieuze gelijkgestemden te tackelen – in plaats van altijd alles alleen te moeten uitvogelen.

Daarom trekt Club V je aan. Deze mastermind is een groep gedreven ondernemers die geraakt zijn waar ze geraakt zijn door actie te nemen, en die nu wel klaar zijn om dat op een meer ontspannen, gerichte en impactvolle manier te doen. Samen. 👩🏾‍🤝‍👨🏻👩🏻‍🤝‍👩🏽👩🏻‍🤝‍👨🏾👫🏽

Maar de volgende ronde start pas in januari 2023… 😩

Moet jij dan in tussentijd met je duimen draaien? Natuurlijk niet! 
 
Nu is het ideale moment om de fundamenten van je bedrijf te leggen. – Zodat je in 2023 keihard uit de startblokken kan schieten. ⚡
 
Dankzij dit aanlooptraject krijg jij de tools en support van mij om de visie en strategie voor je bedrijf (en leven!) uit te werken. 🎯
 
Met als gevolg: je start het jaar met een stevig fundament, én een plan om je strategie waar te maken. 

Wat is een mastermind precies?

Een mastermind is een vaste groep gelijkgestemden die op afgesproken momenten samenkomt om te groeien.

In dit geval: ondernemers die al hun boterham verdienen met hun zaak en die nu klaar zijn voor de next level creëren komen om de twee weken (digitaal) samen. Om dankzij die momenten van focus en onderlinge support echte vooruitgang te maken. Richting success on your terms.

Ok wat is het dan niet?

Ik heb enorm veel aan de mastermind gehad dit jaar. De contacten zijn fantastisch, allemaal gelijkgestemde zielen. Alleen al daarvoor zou ik me onmiddellijk terug inschrijven. De combinatie van de individuele gesprekken, de groepsgesprekken en de masterclasses is goud waard. Het kriebelt enorm om te zien hoe ver we kunnen springen en daar wil ik volgend jaar volledig voor gaan. Ik heb me dan ook opnieuw ingeschreven.
Julie Van der Mast
Finezz

Jij en Club V: een match made in heaven?

Herken je je eerder hierin?

 • Je bent als ondernemer/ zelfstandige (al lang) niet meer groen achter de oren

 • Je hebt (een zekere mate van) extern succes bereikt. Denk: je hebt (meer dan) voldoende klanten; je kent genoeg van marketing; je moet zeker niet krabben om rond te komen

 • Je wil je écht succesvol voelen, naar je kunnen focussen op de taken waar je van opbloeit

 • Je hebt een groot verlangen om te groeien en bloeien, als persoon én met je bedrijf. Of dat nu is door een team (verder) uit te bouwen, of als solopreneur for life

 • Je hebt een missie en verlangen die groter is dan jezelf

 • Je gelooft afwisselend wel en niet in een versie van jezelf die ongelofelijk veel potentieel in zich draagt, en die mogelijkheden voelen nog wat scary

 • Je wil je bedrijf runnen, en geen bedrijf dat jou runt

 • Je bent klaar voor je next thing – bijvoorbeeld
  • Andere manieren van inkomsten genereren
  • Andere manier om je diensten, producten, expertise aan te bieden
  • Iets nieuws, naast het bestaande

 • Je staat op het kantelpunt naar een fundamentele shift naar een bigger bolder version van je bedrijf en jezelf

Is this you?

Dan zouden Club V & het aanlooptraject wel eens een kolfje naar je hand kunnen zijn, én de katalysator die jou in 2022 alle support geeft om te floreren. 

Plan via onderstaande knop een verkennend gesprek in.

Of ben jij eerder dit?

 • Het ondernemerschap is redelijk nieuw voor je

 • Je bent deeltijds aan de slag met je (eerste) bedrijf, of minder dan twee jaar voltijds

 • Je zit in de volle opstartfase of prille groei

 • Je zit bijvoorbeeld met dit soort vragen en belemmeringen:
  • Hoe ziet mijn aanbod eruit?
  • Ik durf mijn diensten/producten niet aanbieden en pitchen.
  • Wat is een goede aanpak/werkwijze met klanten?
  • Hoe krijg ik mijn bedrijf van de grond?
  • Hoe kan ik alles combineren?
  • Hoe krijg ik mijn expertise / product / dienst op punt?

 • Je bent klaar
  • Voor een vaste stroom klanten
  • Om niet te moeten inzitten met waar je volgende euro vandaan komt
  • Om het gevoel te hebben dat de opbouw achter de rug is, dat je bedrijf van de grond is

Ik stel een groep clubmembers die op een vergelijkbaar punt in hun ondernemersreis zitten samen, zodat de discussies zinvol zijn. Als je jezelf meer in deze kolom herkent, zijn deze mastermind & het aanlooptraject (nog) niet voor jou.
Noot: dit is geen oordeel, je bent niet fout of minder.
Jij bent waardevol, op welk punt je je ook bevindt.

Ik snap dat je klaar bent om actie te nemen als je op deze pagina bent. Misschien kijk je graag eens naar de reeks videoworkshops? Klik hieronder om op twee halve dagen je strategie scherp te krijgen, tegen een voordeelprijs.

Somewhere in between? Twijfel? Grijze zone? Mail me op veronica@veronicademarest.be

Ik heb me nog nooit zo gedragen gevoeld.
Eveline Lemahieu
Smartass Academy

slechts 5 plekken

Praktisch

Dit zit inbegrepen in het aanlooptraject 👇

€ 1 497 excl. btw

Ik stel met zorg een groep samen die elkaar versterkt, met members die op een vergelijkbaar niveau zitten en een aanvullende expertise of profiel hebben. Bovendien wil ik zeker weten dat er langs weerszijden een match is.
Boek een mastermind call en let’s talk.

do something today
your future self
will thank you for

Jamaja, ik weet het toch zo nie

Je bent nog niet zeker? Natuurlijk niet, je moet eerst weten of dit exact wat je nodig is.

Boek een verkennend gesprek in met me. Hierin bespreken we de issues waar je op vastloopt, en je ambities. Enkel als er langs beide kanten een match is tussen jouw thema’s en de rest van de groep, kan je starten.

👉 Interesse? Zo gaat het verder. 
 1. Klik hieronder om je verkennend gesprek vast te leggen
 2. Kies het moment dat jou het beste past, op basis van de beschikbare momenten
 3. Vul je contactgegevens in en beantwoord de vragen
 4. Ik bel je op het afgesproken moment, en samen verhelderen we of het aanlooptraject en de mastermind jou kunnen ondersteunen in je ambities
 5. Als ik vind dat de fit er is, dan ben jij vrij om al dan niet in te stappen.
 6. Als het voor ons beide een HELL YES is, krijg je meteen toegang tot de workshops en de link om je coachingsgesprekken in te plannen. Yay, let’s do this!

Veelgestelde vragen

Dit aanlooptraject is echt gemaakt voor ondernemers zoals beschreven in de situatie hierboven: niet meer “groen achter de oren”, al een zekere mate van succes met je zaak, je komt rond van de inkomsten uit je bedrijf. 

Als je nog niet op dat punt bent, raad ik je aan om de videoworkshops te doorlopen, en evt. individuele begeleiding te overwegen, als dat een optie is. 

Moet je instappen in de mastermind hierna? Dat is uiteraard geen verplichting. 

Het aanlooptraject doorlopen is trouwens een goede manier om kennis te maken met mijn manier van werken, dus het kan net een goede strategie zijn om samen te werken om je fundament terug scherp te krijgen, én te beslissen of de mastermind iets voor jou is. 

Natuurlijk niet. Je bent een vrij mens. Als de mastermind hierna niet als de juiste stap voelt, dan is dat gewoon zo. No hard feelings. 

Méér nog: als ik er niet van overtuigd bent dat het een goede stap is voor je, zal ik je dat òòk eerlijk zeggen. 

Wie in het aanlooptraject zit, krijgt voorrang voor de mastermind. Je kan je als eerste inschrijven. 

Tenminste: àls het zowel jou als mij een goed idee lijkt. 
Het moet goed voelen voor jou, én ik moet bewaken dat alle masterminders op een gelijkaardig punt in hun zaak zitten. Er zijn dus geen zekerheden 😉

Jazeker. Jij en ik hebben drie individuele coachingsgesprekken, gespreid op te nemen in de periode september – begin december.

Neen. Er zijn pas groepsmomenten vanaf de start van de mastermind. Zoals hierboven gezegd: noch jij, noch ik, zijn zeker dat jij in 2023 instapt. Het zou dan raar zijn om jullie al samen te gooien 🙂

Vanaf het moment van inschrijving, tot het einde van het jaar. Als je daarna instapt in de mastermind, blijf je gedurende 2023 toegang hebben. 

Enkele resultaten

Wat kan je verwachten qua online (onderlinge) support?